Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو با توجه به اینکه ۴ محصول فیات مجوز‌های لازم برای ورود به کشور را دریافت کرده است از ورود این خودرو‌ها با شرط تولید به ایران خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو با توجه به اینکه ۴ محصول فیات مجوز‌های لازم برای ورود به کشور را دریافت کرده است از ورود این خودرو‌ها با شرط تولید به ایران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  میثم رضایی در گفت و گوی امروز خود گفت: واردات خودرو‌های فیات همزمان با بازشدن ثبت سفارش خودرو و رفع ممنوعیت واردات آغاز خواهد شد. هرچند براساس قرارداد صورت گرفته، تولید خودرو‌های فیات در ایران نیز باید اتفاق بیافتد.

به گفته مدیرعامل شرکت آرتمن موتور کیش نماینده رسمی گروه خودروسازی فیات در ایران، براساس قرارداد رسمی با فیات که به تایید سفارت ایران در ایتالیا و همچنین سفارت ایتالیا در ایران رسیده است، در سال اول شاهد واردات خودرو‌های فیات به کشور خواهیم بود و از سال دوم تا سال پنحم باید تولید خودرو‌های فیات با ۲۰ تا ۴۰ درصد انتقال تکنولوژی در کشور محقق شود.

رضایی با توجه به اینکه واردات خودرو‌های فیات از خط تولید این شرکت در کشور آذربایجان صورت خواهد گرفت متذکر شد: موضوع تحریم‌های احتمالی در این زمینه متوجه این قرارداد نخواهد شد و همچنین طرف خارجی متعهد به انتقال تکنولوژی برای تولید این خودرو‌های ایتالیایی در ایران شده است.

مدیرعامل آرتمن موتور کیش همچنین با اشاره به تامین فضای خدمات پس از فروش مرکزی خودرو‌های فیات در ایران اظهار امیدواری کرد تا دولت نیز از سرمایه گذاری بخش خصوصی برای راه اندازی خطوط تولید خودرو‌های فیات ایتالیا در ایران حمایت کند.

وی در ادامه از درخواست برخی سازمان‌ها و ارگان‌ها برای تامین ناوگان حمل و نقل عمومی خود و کشور با خودرو‌های فیات (ون و مینی بوس) خبر داد که بیش از پیش این شرکت را به تولید و عرضه خودرو‌های فیات در ایران ترغیب کرده است.

رضایی، ۴ محصول فیات که مجوز‌های لازم برای ورود را دریافت کرده است را ۳ محصول از فیات سری ۵۰۰ و خودرو دوکاتو اعلام کرد و البته یادآور شد که هرگونه واردات خودرو‌های فیات منوط به رفع محدودیت واردات است.

رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو در پایان خاطرنشان کرد: رفع ممنوعیت واردات خودرو با پیاده سازی واردات خودرو از طریق نمایندگان و واردکنندگان رسمی شرکت‌های خودرویی که تولید و انتقال تکنولوژی را در برنامه کاری خود قرار داده اند، محقق خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیات خودرو واردات تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۵۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!

تین نیوز

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری گفت: واردات خودرو باید شتاب پیدا کند، این روش تنها مربوط به اقشار پردرآمد نیست، بلکه با قوانین واردات بسیاری از اقشار متوسط نیز می توانند وسیله نقلیه تهیه کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سعید آجرلو عضو هیئت علمی دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری که به دور دوم انتخابات مجلس راه یافته است، در نشست «مجلس قوی برای ایران قوی» که با محوریت تحقق شعار سال ۱۴۰۲ در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، با اشاره به اولویت بندی برنامه های خود در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: میزان تقاضا برای خرید خودرو در بازار بین ۸۰۰ تا ۱.۲ میلیون دستگاه است که با توجه به عرصه کم خودرو قیمت ها افزایش یافته است، برای تامین نیاز بازار مطابق قانون واردات خودرو یکی از روش های افزایش عرضه است.

آجرلو با بیان اینکه واردات خودرو باید شتاب پیدا کند، افزود: این روش تنها مربوط به اقشار پردرآمد نیست، بلکه با قوانین واردات بسیاری از اقشار متوسط نیز می توانند وسیله نقلیه تهیه کنند.

به گفته وی، متاسفانه این قانون به دلیل عدم همراهی رئیس سازمان برنامه و بودجه اجرا نشده است؛ این در حالی است که  بحث واردات خودرو به شکل یک قانون درآمده و عدم اجرای آن به نوعی تخلف مستقیم داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه است.

آجرلو با بیان اینکه سال گذشته نزدیک به ۲ میلیارد دلار صرف واردات سوخت شده است، عنوان کرد: بخش مهمی از  واردات سوخت در کشور صرف استفاده در  خودروهای فرسوده شده است، به عبارت دیگر عدم اجرای طرح واردات خودرو و نوسازی ناوگان باعث شده است که علاوه بر افزایش قیمت خودرو شاهد هدر رفتن منابع برای واردات سوخت باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دسته گل جدید شهرداری تهران؛ دفاع از اتوبوس دست دوم چینی و تخریب تولیدات داخلی در سال «جهش تولید»
  • وزارت جهاد کشاورزی: امسال واردات گندم نداریم
  • دلیل مخالفت برخی دولتی‌ها با واردات خودرو‌ برقی و عدم امکان ثبت‌نام برای متقاضیان جدید
  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!